Prihlásenie
Stratili ste heslo?

KARDANKA PARTNER PROFESIONÁLOV +420 491 114 383, +420 734 644 355 info@kardanka.sk

PARKMOW

PARKMOW
Výrobca:
Katalógové číslo: ACZPARKMOW
Parkmow
Klikni pre zobrazenie väčšieho obrázku
robotická sekačka Parkmow
Automatická sekačka Parkmow

Parkmow je výborné riešenie robotického kosenia pre záhrady väčších veľkostí do 9.000 m2. Automatická kosačka Parkmow pracuje s tromi diskami, osadenými 9 ostrými nožmi pre perfektné kosenie. Celkovo pevná konštrukcia s futuristickou kapotou ako z hviezdnych vojen zaisťuje atraktívny vzhľad týchto kosačiek. Zelená farba naopak dáva stroju nenápadný vzhľad tak, že spolu s tichým chodom kosačku ľahko prehliadnete a môžete ju tak nechať v kľude pracovať aj v noci.

Parkmow je synonymom neúnavného pracovníka. tento stroj pracuje dňom i nocou a vďaka tomu zaistí perfektne pokosenú plochu. tieto stroje sa hodia pre väčšie záhrady, firemné areály, hotelové a iné záhrady. jedná sa o plochy, ktoré

viac info...
Maximálna plocha trávnika 9.000 m2
Pojazdová rýchlosť 2,8 km/hod
Rozmery 96 x 94 x 46,5 cm
Šírka kosenia cm 65 cm
Výška kosenia mm 8 pozícií, 22 - 65 mm
Systém kosenia 3 kosiace hlavy - 9 nožov
Skladom v expedícii1 ks Odosielame / na vyzdvihnutie: Pondelok 29.04.2024
12 122,04 €s DPH/ ks
12122.04
ks

Parkmow je výborné riešenie robotického kosenia pre trávnaté plochy väčších veľkostí do 9.000 m2. Automatická kosačka Parkmow pracuje s tromi diskami, osadenými 9 ostrými nožmi pre perfektné kosenie. Celkovo pevná konštrukcia postavená na pevnom hliníkovom ráme s praktickou kapotou zaisťuje atraktívny vzhľad týchto kosačiek. Zelená farba naopak dáva stroju nenápadný vzhľad tak, že spolu s tichým chodom kosačku ľahko prehliadnete a môžete ju tak nechať v kľude pracovať aj v noci.

Parkmow je synonymom neúnavného pracovníka. Tento stroj pracuje dňom i nocou a vďaka tomu zaistí perfektne pokosenú plochu. Tieto stroje sa hodia pre skutočne rozľahlé záhrady, firemné areály, hotelové a iné záhrady. Plochy o tejto rozlohe je možné spravovať tradičným kosením jedine za skutočne vysokú cenu v podobe straty času alebo nutnosti mať záhradníka. Tu sa už nezaobídete bez profesionálneho traktora s vysokými nákladmi na údržbu.

Plochu pre stroj jednoducho vyčleníme pomocou obvodového drôtu. Ide o jednoduchý jednorazový proces. Drôtom sa vyčlení krajná hranica pohybu stroja, rovnako ako „mäkké“ prekážky typu kvetín alebo napríklad vodné plochy. Pevné prekážky môžeme v priestore nechať. Stroj sa orientuje pomocou sonaru, kde podobne ako netopír rozpozná, že sa blíži k prekážke a spomalí. Ľahkým nárazom do prekážky sa uistí o existencii prekážky a odíde preč. Je zaujímavé sledovať, s akou ľahkosťou tieto veľké stroje preplávajú po svojom území.

Obrovskou výhodou robotických kosačiek od firmy Belrobotics sú nízke náklady na prevádzku a údržbu. So spotrebou 580 kWh sa hravo dostanete s nákladmi pod 3000,- Kč za rok. Čo sa týka údržby tak stačí kosačku čas od času vyčistiť od nalepenej trávy a to je všetko. Oproti tomu benzín, oleje, filtre, remene, .... sú u tradičných traktorov záležitosťou niekoľkých desiatok tisíc Sk ročne a je potrebné vziať do úvahy aj cenu za obsluhu stroja. Z jednoduchej kalkulácie nám vyplynie pomerne rýchly návrat investície do robotickej kosačky.

V dnešnej dobe je veľký dôraz na ochranu životného prostredia. Tu jednoznačne vedú robotické kosačky oproti klasickým kosačkám. Nemáme tu žiadne oleje, benzín ani ďalšie prvky znečisťujúce ovzdušie a tak sa jedná o vysoko ekologický výrobok vhodný aj na použitie v chránených krajinných oblastiach.

Ďalšou veľkou výhodou je systém mulčovania. Stroj kosí trávu na malé kúsočky a tá sa následne rekompostuje do trávnika. Týmto spôsobom sa trávniku vracajú hodnotné živiny a vlaha. Vďaka systému mulčovania nám tiež odpadá starosť čo s pokosenou trávou.

Vlastnosti produktu

Vlastnosť Hodnota
Maximálna plocha trávnika 9.000 m2
Pojazdová rýchlosť 2,8 km/hod
Rozmery 96 x 94 x 46,5 cm
Šírka kosenia cm 65 cm
Výška kosenia mm 8 pozícií, 22 - 65 mm
Systém kosenia 3 kosiace hlavy - 9 nožov
Váha kg 36 kg
Batérie NiCd 24V, 10Ah
Ročná spotreba 580 kWh
Kolieska pohonu 36 cm
Odolnosť proti vode Vodeodolný
Ochrana ŽP Priateľské k životnému prostrediu a vyhovujúce WEEE a RoHS smerniciam
Svahová dostupnosť 30%
Užívateľské rozhranie LCD displej, ovládacia klávesnica
Zabezpečenie proti krádeži Osobné heslo
Rozpoznanie prekážok Sonar + nárazový snímač
Pre vytvorenie strážneho psa sa musíte prihlásiť.

PARKMOW

Jaroslav Kundráč
phone734644355

Porovnanie výrobkov

Porovnať

Zasielať novinky

Prohlédnout předchozí čísla

Chcete od nás dostávať novinky a akčné ponuky? ... Potom neváhajte zaregistrovať Vašu e-mailovú adresu a potvrdiť.

Informácie o spracovaní osobných údajov (GDPR).

Odhlásenie z odberu

Kontakt

CS Technika s.r.o.
Krkonošská 2912
544 01, Dvůr Králové nad Labem

Telefon: +420 491 114 383
Mobil: +420 734 644 335
E-mail: info@kardanka.sk
Web: www.kardanka.sk

Výhody nákupu u nás

Patríme medzi najväčších predajcov dielov na techniku dílů na zemědělskou techniku.

Máme vlastné bohaté skúsenosti s predávanými výrobkami.

Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.

Možnosť vrátenia tovaru do 14 dní samozrejmosťou.

Naposledy prezeraný tovar

Nemáte doposiaľ žiadne navštívené produkty.