Prihlásenie
Stratili ste heslo?

KARDANKA PARTNER PROFESIONÁLOV +420 491 114 383, +420 734 644 355 info@kardanka.sk

Robotická kosačka Robomow RK4000 Pro

Robotická kosačka Robomow RK4000 Pro
Novinka
Výrobca:
Katalógové číslo: ACZ22AKLAFA619
EAN: 4008423921243
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Klikni pre zobrazenie väčšieho obrázku
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 60797 - Robotická sekačka Robomow RK1000
Obrázek k výrobku 61147 - Robotická sekačka Robomow RK4000 Pro
Novinka

Robotická kosačka Robomow RK4000 Pro je prevratnou novinkou vo svojom segmente, ktorá Vás bude baviť. Krásny dizajn, veľký výkon a perfektný strih poteší každého záhradkára.

viac info...
Max. plocha trávnika* 4000
Šírka kosenia 42
Výška kosenia 2-10
počet podzón 4
Počet oddelených zón 2
Inštalačný materiál Nie
3 550,61 €s DPH
3550.61

Robotické kosačky v rade Robomow RK sú zhodnotením 25 rokov skúseností, tisíce hodín vývoja a testovania našimi vývojovými technikmi. Ak k tomu pridáme priania a poznatky od tisícok zákazníkov, podarilo sa nám uviezť na trh stroje, na ktoré sme hrdí a sme si istí, že sa budú páčiť predovšetkým vám, ktorí si ich zaobstaráte na svoju záhradu.

Sme si na toľko istí ich kvalitou, že na ne poskytujeme 3-ročnú záručnú dobu .

 

Robomow RK4000 Pro

Robotická kosačka Robomow RK4000 Pro je novým produktom, ktorý je obohatený niekoľkými inovatívnymi prvkami, ktoré spolu s krásnym dizajnom stroja, bol vytvorený tak, aby dobre ladil s prírodou a potešil každého záhradkára. V kombinácii zelenej a čiernej farby nevytvára žiadny rušivý prvok.

 

Sekacia jednotka Robomow RK4000 Pro

Kosačka určená pre plochy do 4000 m2 (pri ideálnom tvare pozemku a štandardnom trávnatom povrchu). Je vybavená unikátnym systémom kosenia okrajov. Využíva dva rotačné disky, každý so štyrmi asymetricky uloženými nožmi. Rozloženie nožov na disku zaisťuje perfektný strih. Prvý rad nožov pokosí väčšinu trávy a druhý rad dokončí nedokosené zvyšky. S týmto kosením už nie ste obmedzení na prácu za sucha. S týmto kosením môžete v kľude kosiť za dažďa aj pri rannej rose. Robomow vás presvedčí, že budete spokojní.

Celé kosenie je uložené v plávajúcom ráme, takže perfektne kopíruje terén a vytvára hladký trávnik presne tak, ako je tvarovaná Vaša záhrada. Kapotáž stroja je uložená na 4 bodoch umožňujúcich citlivé snímanie nárazov zo všetkých strán, z vrchu aj zo spodu. Celá kapotáž slúži ako nárazník a celý výlisok kapotáže je dôkladne vystužený. Kapotáž prekrýva tiež pojazdové kolesá, tvorí kryt kosiacej jednotke a súčasne vytvára bezpečnostnú vzdialenosť podľa noriem proti poraneniu o žací mechanizmus. Sekacie taniere sú zámerne umiestnené tak, aby boli čo najviac pri kraji a tým eliminuje nedokosenú plochu na minimum. Stroj niekoľkokrát týždenne obíde záhradu po obvodovom drôte proti smeru hodinových ručičiek, čím zaistí perfektný strih okrajov. Pri použití okrajovej dlažby vo výške trávnika sa môžete dosekávaniu vyvarovať úplne.

Robomow trávu nezbiera, ale necháva ju ležať na trávniku. Pravidelné kosenie znamená veľmi malé odrezky trávy, ktoré sa v trávniku stratia. Tento spôsob kosenia sa nazýva mulčovanie a je pre trávnik veľmi prospešný pre jeho výživu.

 

Pojazdová jednotka Robomow RK4000 Pro

Tento stroj je poháňaný dvojicou nezávislých bezuhlíkových motorov, ktoré boli starostlivo vyberané a testované pre dlhú životnosť. Motor je osadený prevodovkou špeciálne konštruovanou pre ťažkú prácu v náročnom teréne. Patentovaná vysoká trakcia terénnych kolies plynulo a efektívne navádza stroj po celej záhrade a dokáže zdolať svahy so sklonom až 45%. Stroj má integrované rôzne snímače, ako napríklad snímač náklonu. Elektronika Robomow sleduje počas prevádzky otáčky všetkých kolies. Pokiaľ sa pri zapadnutí alebo nabehnutí na prekážku prestane niektoré z kolies otáčať, Robomow to spozná a bude na vzniknutú situáciu reagovať vypnutím stroja. Takto odstavený stroj Vám neponičí trávnik hrabajúcimi kolesami a nevybije si batériu.

Vďaka hnacím motorom a nižšej rýchlosti, vás nebude stroj pri kosení záhrady rušiť ani pri nočnej prevádzke.

 

Bezpečné a presné zachádzanie do stanice pre Robomow RK4000 Pro

Robomow RK4000 Pro novo parkuje svojou zadnou časťou. Počas testovania bolo zistené, že stroje oveľa ľahšie a tiež presnejšie zájdu do stanice po zadu. Vďaka pohonu zadných kolies je pri cúvaní zaistená väčšia presnosť jazdy, využili sme to a naučili Robomow RK3000 Pro do stanice cúvať. Teraz už Robomow neminie žiadnu príležitosť na nabíjanie.

 

Jednoduchá inštalácia a sprevádzkovanie

Robomow RK4000 Pro je primárne určený pre inštaláciu odbornou firmou. Preto je dobré sa vopred spojiť s Vašim predajcom a na inštalácii sa dohodnúť.

Inštaláciu si samozrejme môžete vykonať aj sami. Urobíte to podľa návodu na obsluhu. Všetok inštalačný materiál nájdete nižšie na tejto stránke ako príslušenstvo k stroju.

 

Ovládanie Robomow RK4000 Pro

Na ovládanie stroja slúži farebný dotykový 4,3 display uložený pod výklopným krytom. Toto riešenie vylučuje namáhanie a blednutie všetkých ovládacích prvkov slnečným žiarením aj poveternostnými vplyvmi. Display má intuitívne menu, pomocou ktorého ľahko nastavíte všetko dôležité. Rôzne môžete meniť: veľkosť kosenej plochy, nastavenie ostrovčekov na záhrade, zóny kosenia, nastavenie okrajov, držanie sa blízko obvodového drôtu, dátum a čas pre presné nastavenie pracovného plánu... a ďalšie užitočné informácie. Mobilná aplikácia Robomow*** dokáže všetko, čo vyššie uvedený display, navyše môžete zistiť nielen stav kosačky, stav batérie, ale aj históriu prevádzky Vašej kosačky.

V zadnej časti stroja je umiestnené praktické tlačidlo STOP. To reaguje na vytiahnutie či stlačenie, zároveň slúži ako madlo, za ktoré je možné stroj odniesť. Týmto tlačidlom je možné stroj kedykoľvek okamžite zastaviť.

Všetky časti elektroniky sú umiestnené pod krytmi s vloženým tesnením. Robomow preto zvládne nepriazeň počasia. Elektronika je teda ochránená proti vlhkosti, zalietaniu kosenej trávy, vniknutiu slimákov i hmyzu. Ani najlepšie tesnenie však nevydrží večne a je potrebné ho po niekoľkých rokoch prevádzky vymeniť za nové.

 

Bezpečnosť Robomow RK4000 Pro

Robomow RK4000 Pro je vybavený mnohými bezpečnostnými prvkami a spĺňa všetky nariadenia Európskej únie. Všetky bezpečnostné prvky, ktoré slúžia na ochranu stroja pred poškodením, sa sústredia v prvom rade na bezpečnosť jeho užívateľov.

Stroj je vybavený bezpečnostným zámkom proti krádeži. Jednoducho, kto nepozná správny pin kód, ten stroj nedokáže nastavovať ani ovládať.

V balení kosačky sú pridané nasledujúce prvky:
1. špeciálne prípravky na samočistenie kolies pojazdu
2. sada 12-tich náhradných nožov
3. pravítko pre určenie vzdialenosti drôtu od okraja pri inštalácii
4. spojka drôtu do stanice
5. spojka prerušeného drôtu

* podmienky 3 ročnej záruky sú uvedené v záručných podmienkach
** prvky ku ktorým je potrebná dátová komunikácia sú dostupné iba pre modely s integrovaným GSM komunikačným modulom. Stroje, ktoré tento modul z výroby nemajú je možné o tento modul doplniť a komunikáciu tak zaistiť. Pre správnu funkciu GSM modulu je potrebný dátový signál. V SR je potrebný dátový signál od poskytovateľa Vodafone, na Slovensku od firmy Telekom.sk.

Použité obrázky sú iba ilustračného charakteru a môžu sa líšiť od výsledného výrobku.
*** Komunikácia stroja s mobilným zariadením prebieha na základe bluetooth. Kvalita komunikácie môže byť ovplyvnená mnohými faktormi na strane mobilného zariadenia ako napríklad konkrétny model mobilného zariadenia, verzia softvéru, ďalšími aplikáciami nainštalovanými na danom prístroji, ďalšími spárovanými prístrojmi a podobne. Vzhľadom na to, že sa jedná o okolnosti, ktoré nemôže výrobca Robomow ovplyvniť, nie je možné ručiť za 100% komunikáciu medzi strojom a konkrétnym mobilným zariadením zákazníka.

 

Vlastnosti produktu

Vlastnosť Hodnota
Max. plocha trávnika* 4000
Šírka kosenia 42 cm
Výška kosenia 2-10 cm
počet podzón 4
Počet oddelených zón 2
Inštalačný materiál Nie
Dĺžka drôtu v balení  
Počet kolíkov v balení   ks
Motory kosenia bezuhlíkové
Motory pojazdu bezuhlíkové
Max. sklon plochy 24
Max. sklon na drôtu 20 %
Hlučnosť 64
Doba kosenia 110-120
Doba nabíjania 90-110
Typ batérie 18,15V Li-ion
Kapacita batérie 9,6
spotreba energie 11,5
Displej 4,3" dotykový
Poistka proti krádeži áno
Program kosenia áno
plávajúce kosenie áno
Komunikácia bluetooth (Ble) áno
Vlastnosť ísť pozdĺž drôtu áno
Robohome možno dokúpiť
Záruka 3 roky podľa záručných podmienok
Max. dĺžka obvodového drôtu 800
Rozmery stroja 66x52x27 cm
Rozmery balenia 54x82x32 cm
Váha stroja 11,5 kg
Váha balenia 22,5 kg
Určenie Profesionálna inštalácia
GSM modul súčasť stroja
* pre ideálne štvorcové plochy za prirodzených rastových podmienok
Poznámka plast krytu v lesklom prevedení

Súvisiace výrobky

Zimné uskladnenie Robomow48,98 € / ks
Obvodový drôt 100m68,98 € / ks
Obvodový drôt 200m134,29 € / ks
Obvodový drôt 650 m440,41 € / ks
Pre vytvorenie strážneho psa sa musíte prihlásiť.

Robotická kosačka Robomow RK4000 Pro

Jaroslav Kundráč
phone734644355

Porovnanie výrobkov

Porovnať

Zasielať novinky

Prohlédnout předchozí čísla

Chcete od nás dostávať novinky a akčné ponuky? ... Potom neváhajte zaregistrovať Vašu e-mailovú adresu a potvrdiť.

Informácie o spracovaní osobných údajov (GDPR).

Odhlásenie z odberu

Kontakt

CS Technika s.r.o.
Krkonošská 2912
544 01, Dvůr Králové nad Labem

Telefon: +420 491 114 383
Mobil: +420 734 644 335
E-mail: info@kardanka.sk
Web: www.kardanka.sk

Výhody nákupu u nás

Patríme medzi najväčších predajcov dielov na techniku dílů na zemědělskou techniku.

Máme vlastné bohaté skúsenosti s predávanými výrobkami.

Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.

Možnosť vrátenia tovaru do 14 dní samozrejmosťou.

Naposledy prezeraný tovar

Nemáte doposiaľ žiadne navštívené produkty.