Prihlásenie
Stratili ste heslo?

KARDANKA PARTNER PROFESIONÁLOV +420 491 114 383, +420 734 644 355 info@kardanka.sk

Kurník pre sliepky POLLY FARM 2XL

Kurník pre sliepky POLLY FARM 2XL
Katalógové číslo: BR0352
Obrázek k výrobku 80118 - Kurník pro slepice POLLY FARM POLLY FARM 2XL
Klikni pre zobrazenie väčšieho obrázku
Obrázek k výrobku 80118 - Kurník pro slepice POLLY FARM POLLY FARM 2XL
Obrázek k výrobku 80118 - Kurník pro slepice POLLY FARM POLLY FARM 2XL

Kurník pre 6-8 sliepok, 3 vnútorné kukane, 2 bidlá, výklopná strecha pre ľahké čistenie, HPL laminát, rozmery: 120x100x100 cm. Ide o veľmi praktický kurník pre sliepky, ktorý ocení každý chovateľ. Súčasťou výbavy kurníka sú dva bidlá pre nočný odpočinok sliepok a tri vnútorné znáškové hniezda. O pohodlie sliepok sa nemusíte báť, pretože materiál kurníka zaisťuje prirodzenú tepelnú izoláciu. Sliepky navyše budú veľmi dobre chránené pred všetkými poveternostnými vplyvmi aj pred predátormi. Odoberanie vajec aj čistenie kurníka zvládnete počas chvíľky vďaka výklopnej streche. Kurník vyrobený z veľmi kvalitného a odolného materiálu Vám bude robiť radosť dlhé roky.

viac info...
Skladom u dodávateľa2 ks Odosielame / na vyzdvihnutie: Utorok 21.05.2024
612,16 €s DPH/ ks
612.16
ks

Kurník pre sliepky POLLY FARM POLLY FARM 2XL

Kurník pre sliepky na chov 6-8 sliepok s rozmermi 120x100x100 cm. Jedná sa o veľmi pohodlný kurník, ktorý je vybavený dvoma hradmi, tromi vnútornými znáškovými hniezdami a výklopnou strechou. Kurník je vyrobený z vysoko kvalitného HPL laminátu, ktorý je naozaj pevný, hladký, ľahko sa udržuje a je veľmi odolný proti napadnutiu rôznymi parazitmi, najmä čmelíkmi.

Rozmery kurníka pre sliepky
Vonkajšie rozmery celého kurníka sú 120x100x100 cm. Vnútorné rozmery kurníka aj so znáškovými hniezdami sú 105x85 cm, a tak kurník poskytuje pohodlie až pre 8 klasických nosníc.

Vybavenie kurníka
Kurník pre sliepky je vybavený dvoma birdy pre nočný odpočinok sliepok. Súčasťou kurníka sú aj tri vnútorné kukane, v ktorých budú mať sliepky dostatok priestoru a pokoja na znášanie vajec. Získavanie vajíčok pritom bude veľmi jednoduché, pretože na ich vyzdvihnutie stačí iba zdvihnúť strechu. Súčasťou balenia sú bezpečnostné dvierka značky ChickenGuard, na ktoré môžete v prípade záujmu jednoducho pripojiť automatické otváranie kurníku. Automatické otváranie a zatváranie kurníka nie je súčasťou balenia!

Údržba a čistenie kurníka
Kurník vyrobený z unikátneho materiálu nevyžaduje prakticky žiadnu údržbu, okrem bežného čistenia. Čistenie kurníka však zvládnete počas chvíľky vďaka výklopnej streche. Kurník je možné v prípade potreby jednoducho rozložiť a môžete ho umývať, čistiť a dezinfikovať akýmkoľvek čistiacim prostriedkom. Vzhľadom na to, že je materiál kurníka hladký a naozaj ľahko sa čistí, je tento kurník veľmi odolný proti napadnutiu rôznymi parazitmi, roztočmi, najmä čmelíkmi často sa vyskytujúcimi v bežných drevených kurníkoch.

Vlastnosti materiálu kurníka
Kurník je vyrobený z viacvrstvového HPL laminátu, ktorého unikátne vlastnosti si zamilujete. Kurníky vyrobené z extrémne odolného HPL laminátu spĺňajú mimoriadne požiadavky na zaťaženie a trvanlivosť. Tento špeciálny materiál zaisťuje vynikajúcu tepelnú odolnosť ako v lete, tak aj v zime. Prirodzene zateplený kurník pre sliepky tak odoláva slnku, dažďu, snehu, ľadu aj vetru. Kurník neabsorbuje žiadne pachy ani vlhkosť, a tak nevyžaduje prakticky žiadnu údržbu, okrem bežného čistenia, ktoré je však veľmi jednoduché. Tento kurník má hmotnosť cca 50 kg, takže je veľmi odolný a stabilný aj vo veľmi silnom vetre. Kurník je však možné jednoducho zostaviť aj demontovať bez akéhokoľvek náradia vďaka patentovanému zámkovému systému, a tak nebude problém ho v prípade potreby premiestniť. Kurník má atraktívny design a inovatívne farebné prevedenie, ktoré skvele zapadne na každú záhradu. Kurník je dobre vetraný vďaka štrbinám umožňujúcim optimálnu cirkuláciu vzduchu. Samotný materiál nepodlieha hnilobe a vďaka jeho výnimočnej pevnosti máte istotu, že si kúpite kvalitný výrobok, ktorý Vám bude slúžiť mnoho rokov.

Pre vytvorenie strážneho psa sa musíte prihlásiť.

Kurník pre sliepky POLLY FARM 2XL

Jaroslav Kundráč
phone734644355

Porovnanie výrobkov

Porovnať

Zasielať novinky

Prohlédnout předchozí čísla

Chcete od nás dostávať novinky a akčné ponuky? ... Potom neváhajte zaregistrovať Vašu e-mailovú adresu a potvrdiť.

Informácie o spracovaní osobných údajov (GDPR).

Odhlásenie z odberu

Kontakt

CS Technika s.r.o.
Krkonošská 2912
544 01, Dvůr Králové nad Labem

Telefon: +420 491 114 383
Mobil: +420 734 644 335
E-mail: info@kardanka.sk
Web: www.kardanka.sk

Výhody nákupu u nás

Patríme medzi najväčších predajcov dielov na techniku dílů na zemědělskou techniku.

Máme vlastné bohaté skúsenosti s predávanými výrobkami.

Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.

Možnosť vrátenia tovaru do 14 dní samozrejmosťou.

Naposledy prezeraný tovar

Nemáte doposiaľ žiadne navštívené produkty.